U bevindt zich hier: Home Organisatie Pastoraal jongeren team Pastoraal jongeren team (PJT)

Pastoraal jongeren team (PJT)

Jongerenpastoraat is een stukje meewandelen met een jongere, een luisterend oor bieden en het geven van steun en bemoediging. Alle jongeren vanaf ongeveer 16 jaar worden persoonlijk of in een kleine groep bezocht. Maar als je één van ons wilt spreken kan dat ook. Bel of mail gerust.

De pastoraal jongerenwerkers zijn:

Dik Johan Veldhuizen (jeugdouderling en contactpersoon voor de jeugd op de kerkenraad) – 06-10 79 20 78 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je weten welke PJT-er gekoppeld is aan welke jongere?
Log dan in op de site en kijk hier: PJT namenlijst voor website kerk