24september2018

U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen Het laatste nieuws Nader Bekeken juli-augustus 2018

Nader Bekeken juli-augustus 2018

Inhoud: Een klein zaadje en wat zuurdesem (Pieter Boonstra) Kerkelijke besluiten, katholiciteit en eenwording (Kees van Dijk) (als ‘artikel van de maand’ beschikbaar via www.woordenwereld.nl)

Over de goddelijkheid van de Bijbel (Wilco Veltkamp) Mijn vader was fout in de oorlog… (Gijs Zomer, Column) Beschermd door scheppershanden (Egbert Brink) De brief van Jakobus (Pieter Niemeijer) Hoe leer je God kennen? (Peter Drost) Het gebed in de eredienst (Ferdinand Bijzet) Gelezen: over de Afscheiding in Amsterdam (Joop Groeneveld) Persrevue over de kerk om 5 voor 12 en over kerkelijke besluiten (Perry Storm)

Voor informatie en abonnementen: www.woordenwereld.nl/klantenservice