U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen Het laatste nieuws Presentatie geloofsbeleving

Presentatie geloofsbeleving

Beste broeders en zusters,

Na aanleiding van het onderzoek naar geloofsbeleving binnen onze gemeente, is afgelopen zondag 1 mei een presentatie gehouden met de uitkomsten.

De presentatie vindt u hier: Geloofsonderzoek Immanuëlkerk versie 1 mei

Wanneer u de presentatie wilt terugzien, kunt u dit altijd doen via de website van de kerk. Mocht u na aanleiding van de resultaten vragen en/of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Schriftelijk kunt u deze ook inleveren in het postvakje van de Familie Otter of afgeven bij hen thuis, Vijfkamp 9, Krimpen ad IJssel. Wanneer u wenst persoonlijk reactie te krijgen, wilt u dit dan graag vermelden.

Hartelijke groet namens de uitvoerders en meelezers van het onderzoek,

Simon Boersma, Jolanda Otter, Peter Boeringa, Tineke Oosterhuis en Jack Bijl