U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen Interkerkelijk nieuws Muskathlon voor Open Doors

Muskathlon voor Open Doors

Mijn naam is Marnix ’t Hart, oorspronkelijk uit de GKV Pijnacker en daarom lijkt het me mooi om GKV- kerken ook in dit project te betrekken.

Ik heb besloten om komend jaar mijn tijd en inzet te wijden aan een Muskathlon, door De Vierde Musketier georganiseerd. Een Muskathlon is een sponsorloop waarin ik in mijn geval geld ophaal voor vervolgde Christenen in Sri Lanka, met als fysieke uitdaging een ultrarun van 63 kilometer.
Ik wil mijn tijd geven aan de medechristenen in Sri Lanka die daar in onderdrukking leven omdat ze in Jezus geloven. Kerken worden in brand gestoken en voorgangers vervolgd en mishandeld, soms tot de dood toe.
Open Doors wil de kerken in Sri Lanka ondersteunen, maar ook zorgen dat ze blijven bestaan. Door bijvoorbeeld bijbels te schenken en traumaverwerking na mishandeling aan te bieden helpt Open Doors de Christenen in Sri Lanka om dicht bij God te blijven. Ik geef dit jaar mijn tijd om Open Doors en Christenen in Sri Lanka te ondersteunen, en wil een beroep doen op mijn medechristenen in Nederland om mij te sponsoren. Als je dit leest wil ik je uitnodigen om na te denken of je iets wil/kan betekenen voor je medechristenen in Sri Lanka.

Sponsoren kan via de onderstaande link door op de knop 'Doneer aan Marnix' te klikken https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/2006/marnix-t-hart.html