U bevindt zich hier: Home Nieuws Voor iedereen

Zo'n vakantie 2018

“We zitten in een moeilijke periode op dit ogenblik en het is fijn dat we met vakantie konden. Heel hartelijk dank. Alles was verder prima in orde. Fijne caravan en camping.”

Lees meer...

Kamers beschikbaar in studentenhuis Zwolle

Plannen om in Zwolle te gaan studeren?

Lees meer...

Nieuwsbrief Regiegroep Hereniging NGK-GKv

De Regiegroep Hereniging NGK-GKv geeft maandelijks een nieuwsbrief uit over de ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

In deze Nieuwsbrief Regiegroep Hereniging NGK-GKv aandacht voor de Handreiking Herstel & Verzoening; de uitgebreide mogelijkheden voor de preekvoorziening; en het samen op weg gaan van de zendingsorganisaties van beide kerken.

25-jarig jubileum Pastoraal Diaconaal Centrum

In 2018 viert Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg in Oosterbeek haar 25-jarig jubileum met verschillende feestelijke activiteiten.

Lees meer...

Micha scheurkalender 2018

365 dagen recht doen, trouw zijn en Gods weg gaan. Dat is volgens Micha 6:8 het enige wat God van je vraagt.

Lees meer...

Fietsen voor mensen die geraakt zijn door kanker

De stichting Als kanker je raakt (onder)steunt mensen die door kanker geraakt zijn bij hun vragen naar zingeving, vragen rondom leven en dood, en (geloofs-)worstelingen. Dit doen wij o.a. door het organiseren van ontmoetingsdagen, e-help en het gratis troostboek “Als kanker je raakt” (aan te vragen via www.alskankerjeraakt.nl).

Wij willen u vragen ons te steunen door mee te doen aan Sport4Hope; een prachtig fietsevenement op zaterdag 16 juni. Dat kan met de racefiets, moutainbike of gewone fiets, ja ook met de E-bike! Een mooi doel en ook een mooie activiteit om met een groepje gemeenteleden te ondernemen.

Het evenement bestaat uit drie te fietsen routes, de IJsselmeerroute (260km), de Randmerenroute (132km) en recreatieve Gooimeerroute (53km) voor gewone fietsen en E-bikes. Start- en finishlocatie is het Topsportcentrum in Almere.

Enthousiast? Ga naar www.sport4hope.nl en meldt u aan. Deel deze pagina ook via Facebook en werf zo deelnemers voor dit evenement! Gaat u niet fietsen, maar wilt u wel steunen? Maak dan via dezelfde website uw gift over.

Voortgang diaconaal project

De voortgang van ons diaconale project Landbouw en levensonderhoud Ethiopië is hieronder te downloaden:

Lees meer...