24september2018

U bevindt zich hier: Home Nieuws Evenementen in de regio PKN jongerenkamp

PKN jongerenkamp

Binnenkort is het weer zover. Het PKN-jongerenkamp staat weer voor de deur.

Van vrijdagavond 19 oktober tot en met zondagmiddag 21 oktober. Zit jij in groep 8 of ben je niet ouder dan 16 jaar? Geef je dan op voor het PKN-jongerenkamp. Met dit jaar als locatie: België! Activiteiten: Dropping, kampvuur, en leuke activiteiten in het bos als bv een bootcamp.

Heb je zin in drie leuke dagen met veel activiteiten. Meld je dan snel aan en geef het ook door aan je vrienden en vriendinnen. Samen kunnen we er een super weekend van maken. De kosten voor het kampweekend bedragen €30,00 euro per deelnemer. Voor ieder volgende deelnemer uit één gezin zijn de kosten €25,00 euro.

Ouders let op! We gaan naar het buitenland dus legitimatie (id kaart) is VERPLICHT. Zonder kan uw zoon/dochter helaas niet mee.

Aanmelden kan hier voor het jongerenkamp: Aanmeldformulier PKN-jongerenkamp 2018: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBV1W3rDtWiBQ7OkY4_vEm8TZZ1wyoU9EV1u9FQe5EdX68OA/viewform Heb daarnaast nog vragen of opmerkingen, vraag het je jeugdouderling of stuur een e-mail naar:

Jongerenkamp groep 8 t/m 16 jaar:
Koen van Reeuwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Wij hebben er weer zin in!

De leiding

Over de Bijbel

bijbel

Geloven en dan?

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een antwoord op levensvragen. Dat zijn vragen als: waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe en waarom ben ik hier eigenlijk op deze aarde? Lees meer...

Wie zijn wij?

We zijn een geloofsgemeenschap van ruim 650 leden. Wij geloven dat het lijden en sterven, de opstanding en de hemelvaart van Jezus Christus, zoals beschreven in de Bijbel, van blijvende betekenis is voor ons en voor ieders leven. Lees meer...