U bevindt zich hier: Home Nieuws Evenementen in de regio Uitnodiging Ontmoetingsdag volwassen brussen: Levenslang loyaal!?

Uitnodiging Ontmoetingsdag volwassen brussen: Levenslang loyaal!?

Hoe is jouw leven gevormd door het hebben van een broer of zus met een beperking?

Wat voor impact heeft dit op jouw dagelijks leven? Beïnvloedt het bijvoorbeeld de relatie met je ouders, partner of kinderen? Welke gevoelens spelen hier een rol bij? Heb je zelf een goed vangnet om op terug te vallen? Maak je je zorgen over de toekomst? Zomaar een aantal vragen waar veel volwassen brussen mee te maken hebben.

Herken je je hierin en wil je andere brussen ontmoeten, om je ervaringen te delen? Begin 2018 organiseert Dit Koningskind drie Brussendagen in Amersfoort, Assen en Gouda, begeleid door onze regioconsulenten. Je bent van harte welkom.

Voor wie: volwassen broers en zussen van iemand met een (lichamelijke, verstandelijke, sociale, zintuiglijke) beperking

Data/plaats: 3 februari in Amersfoort 17 februari in Assen 17 maart in Gouda

Tijd: 10.30 – 14.30 uur

Aanmelden: www.ditkoningskind.nl ? Agenda Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2363788.

*Een brus is een broer of zus van iemand met een beperking

Over de Bijbel

bijbel

Geloven en dan?

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een antwoord op levensvragen. Dat zijn vragen als: waar kom ik vandaan, waar ga ik naar toe en waarom ben ik hier eigenlijk op deze aarde? Lees meer...

Wie zijn wij?

We zijn een geloofsgemeenschap van ruim 650 leden. Wij geloven dat het lijden en sterven, de opstanding en de hemelvaart van Jezus Christus, zoals beschreven in de Bijbel, van blijvende betekenis is voor ons en voor ieders leven. Lees meer...